Cu o experienta de 20 ani in domeniul acoperisurilor cu tigla metalica, firma noastra ofera reparatii si constructii de acoperisuri din tigla metalica sau tabla zincata, confectionarea de accesorii din tabla pentru acoperisuri, la o calitate exceptionala. Experienta noastra ne recomanda ca cea mai buna alegere daca aveti de reparat sau construit acoperisuri din tigla metalica sau tabla zincata cu o durata in exploatare maxima. Comercializam la preturi foarte bune tigla metalica si accesorii acoperisuri din tabla (burlane, jgheaburi, elemente de prindere, etc).Asiguram si servicii de dulgherie pentru acoperisuri, precum si curatarea si vopsirea acoperisurilor din tabla apentru a prelungi durata de viata a acestora.

Asiguram lucrari de reparatii urgente la acoperisuri afectate de interperii

Serviciul de masurare a acoperisului casei dumneavoastra presupune deplasarea unei echipe la fata locului si efectuarea masuratorii proiectului fara perceperea vreunui tarif.
Acoperisul casei este foarte important, acesta reprezentand primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este necesar ca acoperisul sa fie montat de catre o echipa formata de profesionisti in domeniu.

Ce asigurare oferim clientilor nostri?
Produs de calitate
Serviciul va fi gata la timp
Costurile finale nu vor depasi contractul
10 ani garantie pentru manopera
Garantie pentru materiale in functie de producator